Piesa, compusă de Manuel Riva și Alexandra Stan, deja cunoscută în întreaga lume, va fi modificată în spiritul NEVERSEA, compozitorii fiind foarte fericiți că hitul lor va deveni oficial imnul celui mai mare festival din Europa organizat pe plajă, NEVERSEA.

Vibe-ul festivalului Neversea este unul greu de uitat. Este o onoare pentru mine ca una dintre producţiile mele să fie aleasă piesa oficială a festivalului”, a declarat Manuel Riva.

De Aceeași părere este și cântăreața Alexandra Stan, care susține că a participat la prima ediție a festivalului în calitate de fan, impresionată de anvergura evenimentului.

La prima ediţie m-am distrat super tare cu fetele mele în public. Acum sunt super happy că voi cânta la Neversea alături de Manuel Riva, iar pentru mine lucrul acesta înseamnă enorm. Am fost la multe festivaluri, dar la Neversea m-am distrat cel mai mult.

Şi, într-un fel, pot spune că am petrecut în curtea mea. Eu stau foarte aproape de locul unde se desfăşoară festivalul. Bucuria e şi mai mare pentru că împreună cu Manuel Riva am transformat piesa „Miami”, foarte dragă mie, în imnul Neversea. Este wow. Cum spun şi versurile „I feel I’m home” şi chiar sunt acasă”, afirmă Alexandra Stan.

Cei doi artiști vor putea fi văzuți în cadrul festivalului, pe scena principală, între 5 și 8 iulie,

(Visited 191 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.