Marcel Doboș (25 de ani) nu vede rostul în a cheltui o groază de bani pe haine de firmă dacă lumea nu știe ce porți.

Tânărul, care se declară un adevărat sclav al modei, a decis să poarte hainele pe dos, cu etichetele la vedere.

Eu, spre exemplu, îmi cumpăr numai de la Zara, ok? Prietenii mei știu că numai de acolo mă îmbrac, ok? Și, da, de cele mai multe ori și la piață mă duc și car după mine o pungă Zara, ca lumea să știe că eu pe brand-ul ăsta o ard, dar nu e suficient, ok?“, explică Marcel.

Chiar una dintre activitățile preferate de Marcel este plimbatul de tip „gură-cască“ prin mall, cu sacoșa Zara, fără să cumpere nimic.

Încă domiciliat cu părinții și genul care te întreabă de unde ți-ai luat o haină și cât ai dat pe ea, Marcel spune nu vrea să fie confundat cu săracii care pun pe ei țoale de la H&M.

Deci ăia de la H&M copiază foarte mult și, na, e normal să am o problemă cu asta, ok? Băi nu că mă c*c pe mine, dar de acolo se îmbracă toți săracii care vor și ei să zică că și-au luat un țol de firmă, ok?“, declară tânărul.

Marcel susține că umătorul său target este Massimo Dutti, dar știe că pentru asta are nevoie de un job și încă nu este dispus să facă asta.

Nu cred că a venit încă acel moment din viața mea în care merită să-mi uzez hainele mergând și venind de la un serviciu, ok? Deși cred că aș putea face carieră într-un Mec sau la KFC“, spune Marcel, care este absolvent de Științe Politice.

 

(Visited 1.765 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.