Umor

Planuri măreţe! Primăria Constanţa va construi cea mai mare groapă din asfaltul unei străzi

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
13 ianuarie, 2023

Constănţenii se vor putea mândri cu faptul că oraşul lor va avea cea mai mare groapă din asfaltul unei străzi circulabile, planul de incompetenţă şi spart bani aiurea al primarului fiind bine pus la punct în acest sens. Cum asfaltul de pe străzile orașului se degradează constant, în fiecare zi înflorind câte o nouă gropiţă, specialiştii din cadrul Primăriei spun că încă nu s-au decis asupra zonei în care nu vor face niciun fel de asfaltare, pentru a lăsa groapa să crească cât mai frumos şi prezentabil.

Nu ştim încă exact, dar sunt câteva zone, intersecţii, cu potenţial. Sperăm că odată cu venirea unui nou val de frig şi, Doamne Ajută, nişte zăpadă, vom putea să aruncăm justificat nişte cantităţi de sare pentru a grăbi procesul de deteriorare“, spune unul dintre specialişti. Planul este ca noul crater-vedetă să măsoare cel puţin 4-5 metri în circumferinţă şi, cu puţin noroc, o adâncime de minimum 2 metri.

Admitere Ovidius Constanta 2023

Este o altă modalitate prin care ne putem promova oraşul. Aţi văzut cum de fiecare dată când apare câte o groapă imensă într-un oraş se vorbeşte peste tot la ştiri? Ei bine, despre groapa noastră se va vorbi în toată lumea!“, a declarat şeful de proiect, Marcel Habarnimicus. Scopul este ca, în câţiva ani, Constanţa să ajungă un oraş care să concureze cu mahalalele cele mai infecte ale unor ţări precum Turcia sau chiar India, iar sentimentul general este că suntem pe drumul cel bun.

Actualitate