Situația a fost sesizată de mai mulți constănțeni, contrariați de calitatea lucrărilor. „Nici nu l-au terminat și deja repară ce au făcut până acum. E plin de plombe podul, dacă mergeți la pas pe partea cealaltă veți vedea”, spunea unul dintre șoferi.

Am încercat să urcăm pe pod folosind scările de acces, însă intrările au fost sudate acum câteva zile cu porți înalte de fier.

Potrivit unor informații din cadrul instituției, se pare că s-a greșit o parte importantă din lucrare și de aceea, de 3 luni de zile, nu se poate turna covorul asfaltic pe pod. În momentul de față, se caută soluții tehnice, care implică însă cu totul alte costuri.

„Se lucrează la pile, la cămășuiri și probabil în câteva zile sau o săptămână, chiar două, se reiau lucrările și pe pod. O să se încerce ca până în iarnă să dăm drumul  la un sens. Sunt niște probleme tehnice deosebite. Se fac analize, expertize. Dar pe dedesubt se lucrează în continuare”, declara Claudiu Rădulescu în urmă cu o lună.

Pe data de 16 iulie, Primăria Constanța anunța că, în cel mult 3 săptămâni, prima jumătate a Pasajului Cumpenei (Podul de la butelii) reabilitată va fi deschisă circulației. Astăzi, după 4 luni de la promisiunea administrației locale, Podul de la butelii este în continuare blocat și nici picior de muncitor pe el.

Reabilitarea podului de la Butelii a început în aprilie 2017 și ar fi trebuit să fie gata un an mai târziu.

 

(Visited 3.140 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.