Polițista era acuzată de nereguli privind pontajele, dar, mai ales, de comportament indecent față de colegi, pe care ar fi obișnuit să îi înjure și umilească. Echipa de control a descoperit câteva pontaje nelegale, motiv pentru care a sancționat-o simbolic pe Ghimpu, transmite ziaruldeiasi.ro

În urma controlului tematic efectuat s-a dispus atenţionarea şefului serviciului şi a unui poliţist din cadrul serviciului. De asemenea, s-a dispus cercetarea administrativă a şefului serviciului, cercetare care a fost finalizată fără a se impune aplicarea unei alte sancţiuni“, au precizat reprezentanții IPJ Iaşi.

Cu toate acestea, plângerea publicată online nu a putut fi verificată la fața locului de către echipa de control, niciunul dintre polișiștii din structură nefiind de acord să-și asume acuzațiile aduse Mihaelei Ghimpu.

În lipsa unor declaraţii asumate, acuzaţiile privind limbajul licenţios nu au putut fi probate, simpla petiţie online neasumată fiind insuficientă pentru sancţionarea lui Ghimpu.

Şeful serviciului, comisar de poliţie Ghimpu Mihaela îşi tratează subalternii în cel mai josnic mod posibil. În şedinţe aceasta foloseşte adesea un limbaj trivial, greu de reprodus, suntem jigniţi, ni se spune că din vina noastră nu are timp să se spele nici la p***ă, totul fiind de faţadă, încercă să scoată mereu în evidenţă cât de mult munceste dumneaei si cat de trântori suntem noi”, se precizează în postarea publicată de Sindicatul „Diamantul”.

Postarea integrală o puteți citi AICI.

În același text se menţionează că mai mulţi subalterni de-ai comisarului ar dori să se transfere în alte secţii. „Preferăm să stăm plini de noroi şi în frig decât să fim jigniţi în fiecare zi”, se precizează în sesizare.

Polițiștii spun că „uneori e o adevărată aventură să lucrezi în cadrul Serviciului Logistic, brusc se aud înjurături ca la ușa cortului, și vezi cum zboară pe holuri capsatoare, pixuri, hârtii și tot felul de obiecte pe fundalul înjurăturilor de mahala (”să vă f..” , „să mă lingi în p….ă”, ”să-mi mânânci c….”), dar acest lucru e doar unul din momentele artistice încărcat de motive suburbane pe ordinea fiecărei zile, în rolul principal fiind doamna comisar.

Pentru a fi acoperită cu orele prestate suplimentar, doamna comisar si restul echipei de elita nu iși iau zilele de concediu de pe anul respectiv, isi rezolva problemele personale in timpul serviciului sau chiar pleaca mai devreme de finalizarea programului, bineînteles fără raport de liber, pe principiul ”În p… mea sunt comisar, nu pot munci cot la cot cu niște căcați de agenți”.

Nu este corect ca o persoană care fumează şi bea cafea prin toate birourile, să jignească şi să umilească lucrătorii în ultimul hal, să fie plătită cu peste 10.000 de lei pe lună, cum nu este corect nici faptul că unii agenţi din cadrul Serviciului Logistic care sunt «aliaţii» doamnei comisar să beneficieze de salarii de peste 5.000 de lei pe lună, fiind neoperativ, în timp ce agenţii operativi care lucrează la ordine publică şi îşi pun zilnic viaţa în pericol beneficiază de un salariu cu aproximativ 1.000-1.500 lei pe lună”, se mai arată în postare.

Comisarul Mihaela Ghimpu a refuzat să comenteze acuzaţiile care i-au fost aduse.

 

(Visited 853 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.