Umor

Poliţiştii constănţeni, în alertă! Un inconştient a furat un pumn de cireşe din piaţa Tomis 3

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
18 mai, 2022

Poliţiştii constănţeni sunt pe urmele unui individ care a înhăţat un pumn de cireşe dintr-o lădiţă nesupravegheată corespunzător de la una din tarabele din Piaţa Tomis 3.

Hoţul a lăsat în urmă o dâră de sâmburi, fapt ce a reprezentat o pistă bună pentru poliţişti, însă aceştia nu i-au mai dat de urmă după ce ultimul sâmbure a fost găsit la trecerea de pietoni înspre City Park Mall. Poliţiştii l-au amendat pe comerciantul neglijent, iar două babe au fost amendate random că vindeau pătrunjel fără autorizație. „Valoarea totală a pagubei trece de 150.000 de lei, dacă pui și un deget pe cântar când nu se uită fraierii“, spune comerciantul.

Comerciantul disperat spune că acum o să vină cămătarii să-i taie degetele, că nu mai are cum să plătească împrumutul cu care a luat cireșele din depozit, dar o să-i roage să-i lase degetele mijlocii, pentru când vine ANAF-ul în control prin piață.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

.

Actualitate