Totul s-a întâmplat în noaptea de 27 spre 28 august, în jurul orelor 3.30 – 4.00. Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța (IPJ), pompierul, în vârstă de 40 de ani, a intrat într-un conflict cu un tânăr de 26 de ani.

„Polițiștii stațiunii Costinești au fost sesizați de către un bărbat de 26 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce s-ar fi aflat pe plaja din stațiunea Costinești, ar fi fost agresat fizic și amenințat cu acte de violență de un bărbat de 40 de ani“, a transmis Cristina Gavriloaie, purtător de cuvânt al IPJ Constanța.

Potrivit polițiștilor, pompierul ar fi distrus și o camera video de supraveghere, amplasată la punctul de supraveghere al salvamarilor de pe plaja din stațiune.

În prezent, bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, amenințare și distrugere.

El este angajat în cadrul ISU Dobrogea din anul 2006. Reprezentanții ISU au declarat pentru ZiuaConstanta.ro că a fost deschisă o cercetare disciplinară prealabilă pentru a se stabili existența sau inexistența unor abateri și spun că pompierul se afla în concendiu medical la momentul producerii faptelor.

(Visited 232 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.