Informația a apărut în presă, dar și într-o postare a deputatului liberal Gigel Știrbu, care, într-o postare pe contul său de Facebook a scris că ”toți poștașii au fost puși să semneze un angajament prin care se obligă să ducă la fiecare pensionar în parte un pliant cu destule pagini, făcut de PSD.

Reprezentanții Poștei Române au confirmat pentru G4Media.ro că există un contract de promovare cu PSD pentru alegerile europarlamentare din acest an, în valoare de 925.000 de lei, încheiat prin serviciul Postmesager Plus, disponibil oricărei entități, pe siteul Poștei.

Banii au fost deja virați de către PSD, iar poșta a început livrarea pliantelor, cu precizarea că nu își asumă răspunderea pentru conținutul lor.

Totodată, reprezentanții instituției spun că în perioada de precampanie pentru alegerile europarlamentare din mai, ”Poșta Română a trimis oferte fiecărui partid, formațiune și candidaților independenți pentru promovarea serviciilor de distribuire neadresat (Postmesager, Postmesager Plus și Postcatalog)”.

„Realizările“ și promisiunile partidului sunt distribuite la pachet cu pensiile, iar mesajele sunt elaborate în acest sens. Una din temele dragi lui Liviu Dragnea, cea a alimentelor importate din UE, care ar avea o calitate mai slabă în România, este pe larg descrisă. În același timp se vorbește despre ”fonduri europene pentru agricultură”. Broșura distribuită poartă numele de ”România merită mai în Europa”, sloganul de campanie al social democraților.

Partidul Naţional Liberal (PNL) a anunțat va da în judecată Partidul Social Democrat pentru ”transformarea Poştei Române într-o filială a PSD”.

Liderul liberalilor, Ludovic Orban s-a referit la încheierea unui protocol între PSD şi Sindicatul Liber din Poşta Română, în urma căruia factorii poştali vor fi obligaţi să distribuie materiale de campanie pentru social-democraţi şi a prezentat un document în acest sens, potrivit Agerpres.

Vom da în judecată PSD pentru o mizerie inimaginabilă pe care a comis-o folosind Poşta Română”, a anunţat Orban la finalul Biroului Executiv al PNL.

Acesta a prezentat o comunicare din partea preşedintelui Sindicatului Liber din Poşta Română, Matei Brătianu, către filialele sindicatului, în care anunţă că s-a luat decizia în Comitetul executiv sindical să încheie un protocol cu PSD.

 

(Visited 112 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.