Umor

Premieră în Spitalul Județean. Chirurgii au operat primul pacient pe card deschis

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
16 noiembrie, 2023

Premieră medicală în Spitalul Județean Constanța după ce o echipă de chirurgi a operat primul pacient pe card deschis. Evenimentul a avut un impact deosebit în lumea medicală, fiind considerat un mare succes al întregului sistem sanitar din România.

Intervenția pe card deschis a durat aproximativ 10 minute și este considerată o premieră în condițiile în care medicii nu au știut nici soldul și nici PIN-ul cardului operat.

Pacientul este un bărbat în vârstă de 57 de ani din Constanța și se declară uluit de cât de repede a decurs întreaga procedură.

„Am rămas pur și simplu șocat. M-au chemat domnii doctori, m-au consultat și m-au întrebat dacă am card. Le-am spus că am la BRD, au spus că e perfect. Unul dintre ei m-a anesteziat și ceilalți cu un POS pur și simplu mi-au operat cardul. Acum mă simt bine, le mulțumesc pentru că m-au scutit de drumuri ba cu plicuri, ba cu mici atenții. Așa totul a fost ușor, curat, fără griji”, a povestit domnul Radu Dedai Totcrăpi.

Echipa de medici chirurgi, condusă de profesorul Nudai Banumori, spune că intervenția a decurs fără probleme și fără riscuri pentru pacient. „Pacientul nu a riscat nimic, însă noi am avut emoții din cauza infecțiilor foarte răspîndite cu Stafilomascatul Procuroriu. Dar totul e bine când se încasează cu bine”, a mai preciza medicul specialist.

Actualitate