Banii sunt dintr-un proiect european atras de APMCR, bazându-se pe reputația membrilor săi. Cazul a ajuns în atenția publicației Liberatea după ce IT-istul șantajat a contactat redacția și jurnaliștii l-au însoțit pe programator pentru ca momentul cererii mitei să fie filmat, fotografiat și înregistrat.

Domnule, sunt niște lucruri atât de simple pe care tu vrei să le complici. Deci… ca să stai liniștit, nu ești nici primul, nici ultimul care face chestia asta, da?!

Iar faptul că noi luăm niște bani de la tine și îi ducem în altă parte, că nu-i ținem noi, nu înseamnă că tu faci o e… ăia sunt banii, sunt profitul firmei tale! Da? Pe care tu… faci ce vrei cu ei! Punct”, îi spune șeful APMCR tânărului IT-st.

Confruntat de reporterii Libertatea, cu înregistrarea conversației în care cere șpagă în față, Georgescu spune că „a fost un contract în care s-au discutat niște clauze, după care uneia dintre părți nu i-au convenit clauzele, cu asta basta… Că nu eu am făcut înregistrările… Dacă partea respectivă umblă cu chestii d-astea…

Articolul complet și înregistrarea, AICI.

 

(Visited 241 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.