Prima zi de școală în clasa I a fost și ziua în care micuțul Leonard Ricescu din Constanța a marcat primul succes în viață. Îmbrăcat din cap până-n picioare în hăinuțe noi, curate, ce afișau sigle precum D&G, Armani sau Moncler, proaspătul elev s-a făcut imediat remarcat în ochii învățătoarei, care l-a pus în prima bancă și l-a numit șeful clasei.

De asemenea, la cererea mamei, Leonard a fost lăsat să stea singur în bancă, pentru a nu fi deranjat de vreun coleg cu hăinuțe normale, despre care se știe că sunt mai obraznici de fel.

Leonard le-a arătat și celorlalți copii ghiozdanul său Louis Vuitton, iPhone-ul XS și penarul Gucci, cu condiția ca fiecare să-i urmărească contul de Instagram.

Se pare că doamna învățătoare a prins drag de Leonard imediat după ce mama acestuia l-a prezentat ca fiind cel mai deștept și prețios copil din clasă, el fiind deja capabil să recunoască prima literă din alfabet.

Bineînțeles că acest bagaj de cunoștințe a constituit un avantaj și sunt sigură că el va reprezenta un exemplu pentru colegii săi în următorii ani“, a spus învățătoarea. Mai mult, femeia s-a oferit ca, zi de zi, să-l conducă personal pe Leonard până la mașină, unde va fi așteptat de șoferul personal.

Deja mămica lui Leonard a stabilit sumele ce vor fi alocate pentru fondul clasei și cadourile “doamnei”, totodată punând și bazele grupului de Whatsapp al părinților.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 4.287 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.