Este vorba despre Cosmin Pigui (PSD), primar în comuna gorjeană Peştişani. Pigui a lansat un val de invective la adresa românilor din Diaspora, după ce Alin Bogdan, un membru al comunităţii românilor din Milano, i-a reproşat modul în care guvernează PSD, informează Aktual24.ro

Hai sictir, ălora care vă daţi cu părerea, dar nu trăiţi în România. Nişte gunoaie, slugi occidentale, paraziţi! Ruşine! Mă iau cu orice gunoi plecat din ţară de piept! Nu vă e ruşine? Aţi fost şcoliţi cu bani româneşti, nu plătiţi impozite în ţara asta, dar vă daţi cu părerea.

V-aţi dat bacalaureatul? M-am săturat de bovinele care-şi dau cu părerea despre ţară şi locuiesc afară. Spălători de bude în occident. Nu mă umiliţi voi pe mine şi nici pe aleşii mei”, a scris Cosmin Pigui într-un mesaj pe Facebook.

Contactat de Mediafax, primarul a susţinut că în Peştişani există „un grup care lucrează puternic” împotriva sa şi contul de pe care s-a postat nu i-ar aparţine.

Cu toate acestea, contul a fost creat în anul 2010 şi conţine fotografii şi postări ce ilustrează activitatea primarului, precum şi fotografii/selfie-uri cu caracter personal, realizate chiar de primar.

 

(Visited 574 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.