Polițiștii din Hârșova au fost sesizați de un membru al secției de votare nr. 391 despre faptul că primarul localității Ciobanu, Tudorel Gurugu ar fi însoțit la secția de votare un bărbat de 73 de ani, imobilizat în scaun cu rotile.

Potrivit IPJ Constanța, primarul ar fi intrat cu bărbatul până la cabina de votare unde, profitând de perdeaua întredeschisă, ar fi observat procesul de votare și l-ar fi îndrumat pe bătrân cum să voteze.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violarea confidențialității votului.“, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Amintim că este pentru a doua oară când primarul Tudorel Gurgu este implicat într-un dosar de cercetare penală în urma unui scrutin electoral.

În primul tur al alegerilor prezidențiale, din 10 noiembrie, primarul Gurugu a fost acuzat că stătea în apropierea secției de votare și vorbea cu oamenii care intrau la vot. „S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de coruperea alegătorilor.”, a transmis IPJ Constanța.

 

(Visited 254 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.