Umor

Primăria a încheiat un acord cu Țiriac pentru organizarea unei vânători de maidanezi în Mamaia

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
26 iulie, 2022

Pentru a rezolva problema haitelor de câini fără stăpân din stațiunea Mamaia, Primăria Constanța a anunțat că a semnat un acord cu omul de afaceri Ion Țiriac pentru organizarea unei strașnice vânători de maidanezi pe domeniile pustiite din Mamaia.

„Este o bună ocazie pentru a profita de proliferarea fără precedent a maidanezilor, care s-au înmulţit fără să aibă un dușman natural, precum hingherul”, a declarat Ţiriac. „Am de gând să vin aici, în Mamaia cu partenerii mei de afaceri, să vânăm de plăcere și să încheiem contracte reciproc avantajoase. Bineînțeles, evenimentul va avea și o latură caritabilă. Carnea obținută o s-o donăm unui cămin de bătrâni din China“.

La vânătoare vor lua parte și gonaci turiști, a căror sarcină este să se întoarcă noaptea singuri spre hoteluri, pentru a-i stârni pe maidanezi. În momentul în care câinii comunitari sar din boscheți ca să-și înconjoare victima neajutorată, e rândul vânătorilor să intre în acțiune. Țiriac și prietenii lui trebuie să-i atingă pe maidanezi într-un punct vital, ceea ce nu e deloc simplu.

„Misiunea nu va fi deloc simplă“, spune Țiriac. „Va fi îngreunată inutil de indivizii și babele nebune care vor striga la noi să nu tragem, întrucât câinele e blând și nu sare la tine dacă te simte om bun. Dar ne vom descurca“.

Actualitate