Lucrările constă în extinderea rețelei electrice și montarea de stâlpi dotați cu corpuri de iluminat stradal de tip LED, dispozitive performante și eficiente din punct de vedere al consumului de energie.

Potrivit reprezentanților Primăriei Cernavodă, în Tabăra ACH dar și în Cimitirul Ortodox lucrările de alimentare cu energie de joasă tensiune pentru iluminatul public se apropie de final. Astfel,  în Tabără au fost montați 10 stâlpi metalici cu o înalțime de 7m dotati cu corpuri de iluminat cu o putere consumată de 100w/corp de iluminat cu LED – lumină caldă pe o lungime de 250m, iar în Cimitirul Ortodox, pe aleile principale, s-au  montat 11 stâlpi cu o putere  consumată de 50w/corp de iluminat cu LED.

Pe strada Salciei, extinderea se realizează prin montarea a 8 stâlpi dotați cu corpuri de iluminat stradal de tip LED cu  o putere consumată de 50w/corp de iluminat, în timp ce pe strada Prelungirea Seimeni, vor fi montați 4 stâlpi de iluminat, dotați de asemenea cu lămpi LED.

Aceste lucrări au scopul de a îmbunătăți condițiile de trai și infrastructura de utilități publice pe care Primăria Cernavodă le oferă cetățenilor.

(Visited 218 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.