Odată cu reînființarea serviciului de ecarisaj, destinat rezolvării problemei maidanezilor din Constanța, Primăria a venit și cu o soluție pentru cei care spun că vor fi cheltuite tone de bani publici fără rezultat.

Direct din Filipine au fost aduse echipaje special antrenate pentru prinderea eficientă a câinilor fără stăpân, iar cireașa de pe tort este faptul că acești hingheri nu cer niciun ban pentru munca depusă.

Drept recompensă, filipinezii sunt lăsați să gătească patrupedele pe loc, așa cum le place lor, sau mai târziu, dacă sunt prea sătui la momentul respectiv.

Opinia publică a fost mereu revoltată pe acest subiect: ba că hingherii chinuie animalul, ba că la centru nu au condiții, ba că se duc banii aiurea, ba că aia, ba că aialaltă… Dar iată că am găsit soluția. Scăpăm orașul de maidanezi, nu ne costă mai nimic, centrul de ecarisaj va fi aproape gol, animalul nu suferă că nici n-apucă să vadă ce l-a fript și cu asta basta!“, declară un reprezentant dubios din cadrul Primăriei Constanța.

Hingherii filipinezi sunt foarte mulțumiți de condițiile de muncă și spun că sunt zeci de ani de când nu au mai văzut atâția câini la un loc.

Aița unde vezi, hop!, apale madanezu! E pantastic asa țeva!“, spune unul dintre hingheri, scobindu-se între dinți.

Aceștia nu doar că sunt uimiți de numărul mare de haite din oraș, dar spun că pentru ei este halucinant și cât de bine sunt hrăniți.

Asta câine aițea mănânca mai bine ca eu acasa! Palizel, copanel, os… Asta câine glas aițea, pulpa mare. Poarte bine! Poarte, poarte bine!“, se bucură un alt hingher.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.185 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.