Umor

Primăria Constanța anunță că va monta paratrăsnete în toate stațiile de autobuz

Textul acestui articol nu este o ştire reală, este încadrat la rubrica de satiră şi umor a publicaţiei noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
16 martie, 2021

Respectând îndemnul Primăriei Constanța de a folosi transportul public în locul mașinilor personale, mai mulți constănțeni au ales să circule cu autobuzele cu motoare Diesel ale CT BUS.

Bucuroși că au parte de acest privilegiu și că vor contribui la eliminarea poluării și a aglomerației din trafic, oamenii au așteptat autobuzele în stațiile neacoperite, veseli, cântând și dansând în ploaia sclipitoare a unei superbe zi de marți.

„M-am uitat pe geam și când am văzut că plouă mi-am zis <da-o dracului de mașină!>. Astfel, am îmbrățișat natura în stația de autobuz preț de câteva minute. Da, am fost leoarcă, dar Constanța este acum mai puțin poluată și datorită mie!“, spune unul dintre pasageri.

Văzând reacțiile de încântare și bucurie din partea constănțenilor, reprezentanții Primăriei Constanța au transmis că stațiile de autobuz au fost gândite special pentru dansul ploii. „Urmează ca, din fonduri europene, să cumpărăm paratrăsnete ce vor fi montate în toate stațiile!“.

Actualitate