Pentru că nu se știe când CET-ului i se mai pune pata să lase Constanța fără apă caldă sau când mai apare câte o avarie, Primăria Constanța a venit cu ideea lansării unui joc interactiv pentru constănțeni, prin care aceștia pot câștiga un calorifer cu apă fierbinte, de unică folosință.

Reprezentanți din cadrul primăriei spun că s-au legat și de faptul că primarul Decebal Făgădău nu este tocmai ușor de găsit la muncă și au considerat că acest joc ar putea fi o provocare chiar și pentru cei mai dibaci dintre constănțeni.

Am creat câțiva Făgădăi“, explică unul dintre organizatori. „Sunt niște primari în miniatură, ce îl reprezintă pe domnul Decebal Făgădău, pe care i-am ascuns în anumite locuri din clădirea primăriei. Cei care reușesc să găsească măcar o figurină, câștigă un calorifer plin cu apă fierbinte pe care îl pot pune oriunde doresc în locuință“.

De asemenea, există și un premiu surpriză pentru aceia care reușesc să îl găsească pe însuși primarul Decebal Făgădău, însă unii spun că trebuie să fii nebun să te apuci să-l cauți. „Ți-ar lua zile întregi să faci asta, fără a avea garanția unui rezultat. Nu știu ce e cu premiul ăsta surpriză, însă nu cred că merită efortul. Dar pentru o găsirea unei figurine mă bag!“, ne-a declarat un constănțean.

Surse în care nu avem niciun dram de încredere, ne-au relatat că premiul surpriză ar avea legătură cu faptul că, timp de o oră, câștigătorul îl poate pune pe Făgădu să planteze un copăcel, oriunde în oraș și că îi poate da tot felul de ordine, conform sintagmei că primarul este în slujba cetățeanului.

Dacă aș câștiga, când s-ar apleca să sape groapa pentru copăcel, i-aș da un șut în c**. Și tot așa, timp de o oră!“, spune un alt constănțean.

Așadar, te crezi în stare să Găsești Făgădăul?!

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 752 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.