Administraţie

Primăria din Cernavodă continuă lucrările de asflatare

Administrația locală din Cernavodă continuă programul lucrărilor de asfaltare și amenajare a părții carosabile. De la începutul lunii februarie au fost reluate asfaltările pe mai multe străzi din oraș.

Scris de 
 pe data 
20 februarie, 2019

Prin programul ”Lucrări de întreținere și reparații parte carosabilă și trotuare din orașul Cernavodă”, inițiat anul trecut, administrația locală a început de marți, 19 februarie, asfaltarea străzii Dobrogeanu Gherea în suprafață totală de 1.276 mp.

De asemenea, în aceeași zi a fost asfaltată și o suprafață de 1.224 mp din strada Răsăritului, porțiunea cuprinsă între strda 24 Ianuarie și strada Dobrogeanu Gherea.

În cadrul aceluiași program, în aceste zile se lucrează pe str. Milcovului, unde au fost înlocuite toate bordurile și a început refacerea trotuarelor prin montarea pavelelor.

Reamintim faptul că, strada Milcovului a fost asfaltată în anul 2017, în luna noiembrie”, transmite Primăria Cernavodă.

De la începutul lunii februarie, la Cernavodă au fost asfaltate următoarele străzi: str. Cuza Vodă (tronsonul cuprins între str. Mircea cel Bătrân și str. Crișan), strada Vasile Alecsandri cu o suprafață totală de 1890 mp iar joi, 14 februarie 2019, a fost asfaltată strada Plantației cu o suprafață totală de aproximativ 1005 mp.

 

Actualitate