După ce în câteva zone din Constanța au fost montate panouri cu tarifele aferente noului regulament al parcărilor, reprezentanții Primăriei au transmis și o serie de instrucțiuni utile pentru citirea lor corectă.

Mințile luminate din aparatul administrativ spun că panourile au fost montate la o înălțime considerabilă pentru a îi aduce un tribut baschetbalistului român, Ghiță Mureșan.

Este un gest de recunoaștere a valorilor. Astfel, pentru citirea corespunzătoare a panoului, trebuie să găsiți sau să aveți pe cineva care să vă ia în cârcă. Este o cutumă europeană“, a explicat George Măndilă, unul dintre consilierii personali ai primarului Chițac.

Citirea panourilor nu este recomandată persoanelor cu miopie, tulburări de vedere sau chiorilor, în general. Chiar și cu o vedere bună, util este să aveți în posesie o lupă. Bineînțeles, vă puteți poziționa la o distanță considerabilă de panou și puteți folosi un binoclu“, a mai spus un reprezentant din cadrul Primăriei.

Și city-managerul, Felicia Ovanesian, a avut un punct de vedere. „Horia Constantinescu e cel mai tare! Slavă lui! Aveți încredere!“. Primarul Vergil Chițac spune că, de când au fost montate noile panouri, la Eforie nu sunt probleme.

(Visited 2.253 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.