De pe pagina de Facebook, la marele ecran!

Echipa de producţie cinematografică din cadrul Primăriei Constanţa se pregăteşte să lanseze un lung metraj special, în care constănţenii vor putea să vadă aproape două ore de cadre cu atomizorul care împrăştie dezinfectant pe străzile oraşului.

Da, deci, realmente, constănţenii sunt înnebuniţi după clipuleţele noastre cu atomizorul care împrăştie dezinfectant! O echipă întreagă este dedicată filmării atomizorului şi nu uităm niciodată să spunem că domnul primar, Decebal Făgădău, a dat dispoziţia asta“, spune unul dintre producători.

Încurajaţi de reacţiile nebune şi de extaz ale constănţenilor atunci când pe pagina de Facebook a Primăriei mai apare încă o filmare cu atomizorul, membrii echipei de producţie şi-au propus să lanseze lung-metrajul “Dezinfectatorul”.

„Va fi ceva bestial! Va fi cu sirene, ziua, noaptea, scene nebune şi cascadorii cu domnul primar care va arăta cu degetul unde nu a fost stropit cu dezinfectant… O să vedeţi, chiar o să vă placă!“, a mai spus un membru al echipei.

Potrivit surselor noastre, Decebal Făgădău va juca rolul unui tip care vine din viitor, care le ştie pe toate şi care se va folosi de puterea aroganţei pentru a-i termina psihic pe cei care-i stau în cale.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 341 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.