Moment istoric și de mândrie pentru orașul Constanța. Primarul Vergil Chițac a semnat un ordin de primar prin care statuia Lupa Capitolina din Piața Ovidiu va fi modificată.

Astfel, capul Lupoaicei va fi înlocuit cu cel al omului de afaceri Gabriel Comănescu. De ce? „C-așa vrea **** mea!“, ar fi răspuns primarul Chițac în momentul în care câțiva dintre consilierii locali au ridicat semne de întrebare. „Constanța este altfel și trebuie să arătăm asta!“, ar fi completat edilul.

Sugarii, Romulus și Remus, vor fi înlocuiți cu mici statuete reprezentându-i pe Vergil Chițac și șefa sa, city manager-ul Felicia Ovanesian. „Numai marțafoii nu înțeleg arta și profunzimea acestui simbol al orașului care este, bineînțeles, domnul Gabriel Comănescu“, a spus Ovanesian.

De asemenea, city manager-ul a mai ținut să anunțe un alt proiect amplu pe care îl va demara în perioada imediat următoare. Este vorba despre prima stradă din România unde deplasarea se va face doar sărind coarda. Potrivit Feliciei Ovanesian, decizia este luată în baza unor ample studii realizate în comisiile de specialitate ale Primăriei Constanța.

(Visited 819 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.