Administraţie

Primăria Năvodari execută lucrări pentru creșterea presiunii apei în zona de Est și în Tașaul

Pe str. Tașaul, se înlocuiesc 300 metri de conductă și toate racordurile către blocuri deoarece vechea rețea nu rezista la creșterea presiunii și se înregistrau numeroase avarii.

Scris de 
 pe data 
1 martie, 2023

Una dintre marile problemele ale cetățenilor din Năvodari este lipsa presiunii apei reci din rețeaua publică. De ani de zile, oamenii nu pot folosi mașinile de spălat sau centralele termice deoarece fără un debit suficient de apă aparatura intră în avarie și nu funcționează.

Această problemă cu care se confruntă mai ales cetățenii din zona de Est a orașului va deveni însă istorie, ne asigură Primăria Năvodari.

Admitere Ovidius Constanta 2023

Echipele de muncitori ai Primăriei, ai SC Termica și ai C RAJA au început o lucrare pentru redimensionarea rețelei de alimentare cu apă.

Astfel, pe strada Albinelor și strada Tașaul se execută lucrări pentru introducerea unei noi conducte. Pe str. Albinelor se înlocuiește și se redimensionează instalația existentă și se instalează o conductă nouă între Albinelor și Meduzei. De asemenea, se vor pune în funcțiune două noi grupuri de pompe.

Pe str. Tașaul, se înlocuiesc 300 metri de conductă și toate racordurile către blocuri deoarece vechea rețea nu rezista la creșterea presiunii și se înregistrau numeroase avarii.

„Acordăm toată atenția acestei probleme, cu mențiunea că la finalizarea investiției RAJA în Năvodari (proiect pentru modernizarea și extinderea rețelei de apă și canalizare) presiunea apei va crește automat în tot orașul. Totodată, astăzi am convocat reprezentații RAJA, proiectanții, constructorul și subcontractorii pe șantierul deschis pe strada Constanței pentru a discuta situația și calitatea lucrărilor executate”, ne-a declarat primarul Florin Chelaru.

👉Sperăm ca până la sfârșitul lunii aprilie, așa cum au promis, să scăpăm definitiv de șantierele RAJA din Năvodari pentru a putea începe lucrările de asfaltare și modernizare drumurilor.

Actualitate