Administraţie

Primăria Năvodari instituie circulație reversibilă pe cele două poduri din oraș

Pe perioada sezonului estival, în weekenduri și în zilele de sărbătoare legală, circulația reversibilă se va institui în funcție de valorile de trafic!

Scris de 
 pe data 
26 aprilie, 2023

Începând de joi, 27 aprilie, ora 06.00, circulația rutieră pe cele două poduri din Năvodari (Canal și Ecluză) se va desfășura în sistem reversibil.

Astfel, de la 06.00 până la ora 14.00, de la luni până vineri, circulația rutieră se va deasfășura pe două sensuri dinspre Năvodari spre Mamaia, iar în intervalul orar 14.00 – 06.00 pe două sensuri dinspre Mamaia spre Năvodari!

Pe perioada sezonului estival, în weekenduri și în zilele de sărbătoare legală, circulația reversibilă se va institui în funcție de valorile de trafic!

Traficul rutier va fi dirijat și supravegheat, în primă fază, de echipaje ale Poliției Locale!

Primăria Năvodari precizează faptul că instituirea circulației reversibile se realizează în baza avizului Poliției Rutiere!

În urmă cu câteva luni, Primăria Năvodari a finalizat cel mai important proiect de infarstructură din oraș din ultimii ani: reabilitarea completă, supralărgirea la trei benzi și modernizarea podului peste Ecluză. În urma lucrărilor care s-au întins pe durata a 9 luni de zile, întregul planșeu de susținere a părții carosabile a fost refăcut de la zero, turnându-se placă de beton pe întreaga suprafață. De asemenea, au fost reamenajate trotuarele, câștigându-se astfel încă o bandă de circulație. În același timp, au fost montate noi structuri de siguranță pentru pietoni și s-a refăcut integral iluminatul rutier și pietonal de pe pod.

Actualitate