Administraţie

Primăria Năvodari, noi pași pentru înființarea OMD Mamaia Nord

Comisia mixtă de lucru, formată din agenți economici, investitori și membri ai grupului de lucru constituit la nivelul Primăriei Orașului Năvodari, s-a întrunit, ieri, la Centrul de Afaceri Năvodari.

Scris de 
 pe data 
8 iunie, 2021

La prima întâlnire a Comisiei mixte de lucru au fost prezenți membri ai Organizației Patronale Mamaia Nord și entități juridice din domeniul turismului care s-au arătat interesate de asocierea în cadrul Organizației de Management al Destinației (OMD) Mamaia Nord.

Membrii Comisiei mixte de lucru au discutat, astăzi, pe marginea primelor propuneri de Statut și Act Constitutiv al OMD Mamaia Nord.

În același timp, aparatul de specialitate al primarului elaborează proiectul de hotărâre privind aprobarea participării orașului Năvodari ca membru fondator la constituirea OMD Mamaia Nord-Năvodari, document care va fi supus dezbaterii și aprobării Consiliului Local Năvodari.

OMD Mamaia Nord este asociație de utilitate publică și se înființează prin asocierea autorității publice locale din componența destinației cu plătitori de taxă specială de promovare turistică, respectiv:
•       membri din cadrul destinației ai confederațiilor/federațiilor patronale reprezentative, cu activități în domeniul turismului;
•       organizații patronale;
•       angajatori din cadrul destinației turistice.
Conform Ordonanței nr. 15/2017 pentru modificarea și completarea Ordonanței Guvernului nr. 58/1998 privind organizarea și desfășurarea activității de turism în România, Asociația ”Organizația de Management al Destinației Mamaia-Nord” este persoană juridică, organizată în baza Ordonanței Guvernului nr. 26/2000 cu privire la asociații și fundații, cu modificările și completările ulterioare, prin parteneriat public-privat, care realizează politica de dezvoltare turistică a destinației, inclusiv politica de marketing a destinației, în conformitate cu dispozițiile legale în vigoare.

    Etichete:


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home3/constant/public_html/wp-content/themes/constanta/single.php on line 120

Actualitate