Astăzi, 22 iunie 2020, a fost lansată în sistemul electronic de achiziții publice licitația pentru „ÎNFIINTAREA DISTRIBUTIEI DE GAZE NATURALE PRESIUNE MEDIE ÎN COMUNA NICOLAE BALCESCU, JUDETUL CONSTANTA”.

Este un pas uriaș pe care comuna Nicolae Bălcescu îl face în vederea introducerii rețelei de gaze. Licitația a fost lansată, așteptăm firme puternice și serioase care să se înscrie și să facă treabă bună astfel încât comuna Nicolae Bălcescu să fie racordată cât mai repede la gaze.Aceasta este o promisiune pe care v-am făcut-o în urmă cu 3 ani și vreau să știți că mă țin de cuvânt. Mai avem mult de lucru, dar pas cu pas aducem comuna Nicolae Bălcescu la un alt nivel: drumuri asfaltate, sistem de canalizare, rețea de gaze naturale, parcuri frumoase, copii și elevi încurajați și susținuți în performanța școlară! Și multe altele…Facem lucruri bune pentru comuna noastră!

În cadrul proiectului se prevede realizarea conductei de distribuție gaz naturale, presiune medie, pe următoarele străzi:

DN2A, str. Târgușor, str. Mihai Eminescu, str. Orhideelor, str. Zefirului, str. Amurgului, str. Arțarului, str. Carierei, str. Crizantemelor, str. Sf Valentin, str. Gării, str. Carol I, sr. Primăverii, str. Morii, str. Florilor, str. Medgidiei, str. Biruinței, str. Hortensiei, str. Orhideelor, str. Trestiei, str. Mare, str. Dispensarului, str. Plopilor, str. Narciselor, str. Crinului, str. Abatorului, str. Macului, str. Cuza Vodă, str. Livezii, etc.

În zona drumului național, conductele de distribuție gaze naturale se vor amplasa pe ambele părți ale drumului, cât mai aproape de limitele de proprietate.

Lungimea totală a rețelei de distribuție va fi de aproximativ 69 de kilometri (69.081 metri).

Valoarea totală a investiției este de aprox.28,5 milioane lei, fonduri finanțate de către autoritățile centrale.

(Visited 81 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.