Administraţie

Primăria Nicolae Bălcescu, anunț în atenția locuitorilor din Nicolae Bălcescu și Dorobanțu!

Precizări având în vedere numărul mare de sesizări și reclamații venite din partea cetățenilor privind transportul public de persoane pe ruta Constanța – Nicolae Bălcescu – Dorobanțu.

Scris de 
 pe data 
31 martie, 2023

Primăria Nicolae Bălcescu face precizări având în vedere numărul mare de sesizări și reclamații venite din partea cetățenilor privind transportul public de persoane pe ruta Constanța – Nicolae Bălcescu – Dorobanțu.

Potrivit autorității locale, responsabilitatea serviciului de transport persoane aparține exclusiv Consiliului Județean Constanța și nu Primăriei sau Consiliului Local Nicolae Bălcescu!

„Recomandăm tuturor călătorilor care întâmpină probleme, dificultăți în derularea serviciului de transport sau au nemulțumiri la adresa șoferilor, să transmită reclamații/sesizări, direct către Consiliul Judeţean Constanţa la următoarea adresă: Bulevardul Tomis nr.51, cod postal 900725 sau la 📞+40.241.488.465 (luni – joi 08:00 – 16:30, vineri 08:00 – 14:00), e-mail: transporturi@cjc.ro.

Vă rugăm ca în cadrul reclamației să menționați data și ora la care s-a întâmplat incidentul și numărul de înmatriculare al mașinii!”, se arată în comunicatul Primăriei Nicolae Bălcescu.

Actualitate