Administraţie

Primăria Nicolae Bălcescu, explicații privind organizarea sărbătorii Botezul Cailor

Primăria Nicolae Bălcescu anunță că nu va putea organiza în mod direct tradiționalul eveniment al Botezul Cailor, însă va sprijini ca această acțiune să fie organizată de Parohiile din Nicolae Bălcescu și Dorobanțu

Scris de 
 pe data 
5 ianuarie, 2023

În ultimii 5 ani, Primăria Nicolae Bălcescu a obișnuit cetățenii comunei cu organizarea a numeroase evenimente și acțiuni menite să vină în sprijinul localnicilor. Fie că vorbim de sărbători locale precum Ziua Recoltei, 8 Martie, 1 Iunie – Ziua Copilului sau Botezul Cailor, precum și de acțiuni de oferire de pachete alimentare cetățenilor cu ocazia Crăciunului sau Paștelui, toate acestea erau așteptate cu bucurie de oameni.

În ultimul an, însă, Primăria Nicolae Bălcescu a fost nevoită să suspende aceste acțiuni în urma numeroaselor plângeri și sesizări depuse de consilierii locali din opoziție.

Admitere Ovidius Constanta 2023

„Toate aceste evenimente și acțiuni de oferire de pachete de alimente populației din Nicolae Bălcescu și Dorobanțu au fost blocate de o parte a consilierilor locali aflați în opoziție în cadrul Consilului Local al comunei, care au făcut sesizări și plângeri penale la toate instituțiile statului, de la Curtea de Conturi, Prefectură și până la Procuratură, cerând organelor de anchetă să cerceteze și să blocheze aceste acțiuni ale Primăriei”, se arată într-un comunicat al Primăriei Nicolae Bălcescu.

În acest sens, instituția anunță că nu va putea organiza în mod direct tradiționalul eveniment al Botezul Cailor, însă va sprijini ca această acțiune să fie organizată de Parohiile din Nicolae Bălcescu și Dorobanțu.

Actualitate