Cele 550 de tablete achiziționate de Primărie vor fi predate, zilele acestea, părinților pe bază de proces verbal și semnătură.

„Toți elevii înscriși la unitățile de învățământ din Nicolae Bălcescu și Dorobanțu, clasele 1-12,  vor primi câte o TABLETĂ. Este atât un cadou, dar mai ales un instrument care vă va permite, dragi copii, să puteți face lecții on-line, să țineți legătura cu învățătorii, profesorii și colegii voștri. Dar și să vă jucați… Consider că este o investiție în educația voastră, dragi copii, și sper să vă bucurați de aceste tablete. Este un început pentru comuna noastră, dar mai ales pentru elevii noștri, care vor avea de-acum posiblitatea să țină lecțiile on-line. Vă rog dragi copii și părinți, să aveț grijă de aceste tablete și să le folosiți așa cum trebuie și cu folos!”, a transmis primarul Dumitru Timofte.

De asemenea, primarul nu a uitat nici de preșcolari. Deoarece tableta nu este recomandată la vârste atât de mici, Dumitru Timofte i-a anunțat pe copiii de grădiniți și pe cei din clasa pregătitoare că vor primi câte o trotinetă.

„Cei mici, de la grupa mică pana la clasa pregătitoare vor primi câte o trotineta cu convingerea ca merita toate atenția și dragostea noastră!
Pentru ca tabletele nu sunt recomandate la vârste atat de fragede, m-am gândit ca se vor bucura de trotinetele pe care le-am achiziționat pentru ei. Acestea urmează sa sosească la Primărie și vor fi oferite copiilor după un program pe care îl voi anunța zilele următoare!”, a mai declarat primarul Dumitru Timofte.

(Visited 356 times, 2 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.