Primăria Constanța continuă să demonstreze că în permanență sunt căutate soluții pentru problemele constănțenilor și că ideile sunt unele dintre cele mai strălucite din cadrul administrațiilor locale din țară.

Una dintre problemele, la care nimeni nu s-a așteptat, este aglomerația infernală a traficului rutier din fața școlilor, cauzată de părinții care n-au ce face și își aduc copiii să învețe carte, ca și când i-ar ajuta la ceva conctret în țara asta.

Da, deci, fi-mi-ar scârbă! Părinții marțafoi trebuie să conștientizeze faptul că ambiția lor de a-i aduce pe cei mici cu mașina la școală este un moft pe care nu știm cât îl mai tolerăm. Fi-mi-ar scârbă!“, spune Melicia Muesian, unul dintre reprezentanții municipalității. „În primă fază, le sugerăm părinților marțafoi să nu mai dea copilul la școală de la 6 ani, ci de la 15, când acesta va fi capabil să se ducă singur! Fi-mi-ar scârbă!“.

Muesian a mai venit cu câteva sugestii ce ar putea fi utile pentru părinți. „Fă-te profesor, bă, marțafoiule, că atunci nu mai duci copilul la școală, te duci tu la muncă! Fi-mi-ar scârbă! Sau dai o șpagă la doctor și faci rost de o scutire medicală, marțafoiule. Bonus: stai și tu acasă, că “are ăla micu’ o viroză”, fi-mi-ar scârbă!“.

(Visited 1.852 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.