Gata cu tristețea pentru constănțenii care nu au parte de frumusețea și feeria luminițelor de sărbători pe bulevardele și străzile principale ce străbat cartierele lor!

Primăria Constanța va pune la dispoziția cetățenilor din cartierele Km 4-5, CET, Anda, Medeea, Abator, Viile Noi, Poarta 6 și cam tot restul orașului, autobuze gratuite pentru a fi plimbați pe bulevardul Tomis, unde vor putea admira luminițele.

Ceea ce părea pentru noi doar un vis, iată că se va transforma în realitate și vom putea vedea și noi luminițele din acest an și poate mai primim și un pachet, ceva, de la Moș Primaru’, he-he!“, a declarat o pensionară, încă vie, din CET.

O asociație de părinți de pe bulevardul Aurel Vlaicu, zona aceea unde găsești prostituate la orice oră din zi, spun că era și timpul să fie luate măsuri, pentru că s-au săturat să le tot arate copiilor pozele cu luminițe postate pe pagina de Facebook a Primăriei.

Condiția pentru cei care vor merge cu autobuzele să admire luminițele de pe Tomis este să facă poze și să le pună pe Facebook cu mesajul „Mai mișto decât la Cluj! Sâc! Mulțumim domnului primar Decebal Făgădău!„, însoțit de #ilovemyCT

După vizitarea luminițelor, cu mare veselie oamenii vor fi transportați la casele lor, în cartierele mohorâte și întunecate în care locuiesc. Tot în Constanța.

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.870 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.