Administraţie

Primarul Năvodariului continuă inițiativa: „Primăria vine în cartierul tău”. Edilul și funcționarii publici se vor întâlni cu cetățenii din nordul orașului

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, precum și funcționarii din Primărie, se vor afla joi, 07 iulie, de la ora 17,00, în Parcarea de pe strada Macului unde se vor întâlni cu cetățenii din zona de nord a orașului.

Scris de 
 pe data 
30 iunie, 2022

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, continuă programul „Primăria vine în cartierul tău”, stabilind o nouă întâlnire cu cetățenii orașului.

Edilul, alături de funcționarii din Primăria Năvodari, se va afla joi, 07 iulie, de la ora 17,00, în parcarea de pe strada Macului unde se va întâlni cu cetățenii din zona de nord a orașului.

Admitere Ovidius Constanta 2023

„Vom discuta și vom încerca să rezvolvăm problemele cu care vă confruntați direct acasă la dumneavoastră. Alături de directorii din Primărie și funcționarii publici cu funcție de decizie vom veni în fiecare cartier din Năvodari, zona și locația întâlnirii urmând să le anunțăm din timp.

Vom discuta orice subiect și problemă ce pot fi gestionate de Primăria Năvodari, despre proiecte și orice idee pe care o aveți și care ar putea fi pusă în practică în cartierul dvs.Funcționarii publici vor fi prezenți pentru a putea aborda în mod documentat și direct orice temă ridicată de cetățeni, astfel încât întâlnirea să fie una practică și eficientă pentru toată lumea.

Pentru a fi cât mai productivi, vă rog să abordăm teme și probleme ce intră în aria de competență a Primăriei Năvodari!”, a declarat primarul Florin Chelaru.

Actualitate