Umor

Primarul Chițac a decis: în Peninsulă vor avea acces doar mașinile cu coarne de ren

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare

 pe data 
20 decembrie, 2021

Plin de ciudă că instanța i-a suspendat inepția de regulament pentru acces în Zona Peninsulară a orașului și ca să-și mai spele imaginea, primarul Vergil Chițac s-a gândit să vină cu o soluție în ton cu Sărbătorile și, de ce nu, pe placul tuturor sandilăilor care își decorează mașinile cu nas și coarne de ren.

În vila sa de la Eforie, bătrânelul a meșterit din pix un nou regulament pe care l-a impus peste noapte, așa cum o face de obicei: orice autoturism decorat cu nas și coarne de ren va avea acces liber și necondiționat în Peninsulă. Practic, acum toți locuitorii din zonă vor fi obligați să-și măscărească mașinile și să se facă de râs în fața prietenilor și a colegilor.

„Să-i văd eu acum pe ăia din Peninsula vieții dacă mai au tupeu să se ia și de Spiritul Sărbătorilor! Cum dai în judecată Spiritul Sărbătorilor?“, ar fi zbierat primarul, în toiul nopții, de la geamul vilei sale.

De asemenea, Chițac a achiziționat coarne de ren și pentru mașinile instituției, la 2.000 de euro perechea (la acestea, nasul ce se montează pe botul mașinii are și beculeț, deci e de înțeles prețul).

Excepție fac șoferii cu numere de TL, care vor fi obligați ca pe toată perioada Sărbătorilor să circule prin Constanța având lipite pe mașini coarne de bou sau de bizon.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

Actualitate