Administraţie

Primarul Năvodariului, în control pe şantierele de lucrări din oraş

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, a demarat astăzi o acțiune de control pe toate șantierele de lucrări publice de pe raza UAT-ului.

Scris de 
 pe data 
28 septembrie, 2022

Au fost controlate lucrările care se execută la construirea noii Școli nr.3, lucrările de refacere a tramei stradale în oraș, precum și lucrările care se derulează pe cele două poduri rutiere.

„Șantierul de lucrări de la noua Școală nr.3: zeci de camioane încărcate cu piatră făceau rând la descărcare. Fundația noii școli se va realiza pe un pat consistent de piatră. Echipele Termica au început decopertarea segmentelor de carosabil degradate de pe mai multe străzi în vederea refacerii cu asfalt.

Pe podul spre Corbu se compactează și se pregătește terenul în vederea turnării stratului de asfalt și pe celălalt sens de mers. La final, se va pune strat de uzură pe tot podul. Pe podul peste Ecluză lucrările continuă la partea carosabilă. A fost decopertată o bună parte și se pregătește terenul în vederea turnării plăcii”, a declarat primarul Florin Chelaru.

De asemenea, echipele de la gospodărire comunală sunt în teren și lucrează pentru întreținerea spațiilor verzi (tuns rulouri de gazon str. Albinelor), reparații și întreținere locuri de joacă și mobilier urban.

În ceea ce privește modernizarea Casei de Cultură, se lucrează atât la interior, cât și la fațade.

Actualitate