După ce și-a acordat titlul de cetățean de onoare al localității Agigea, Cristian Cîrjaliu a vrut din nou să le dea peste nas tuturor primarilor din comunele județului Constanța.

Într-un gest plin de încărcătură emoțională, edilul a inaugurat un copil și i-a tăiat cordonul ombilical de îndată ce micuțul venit pe lume.

Totul s-a petrecut în cadrul unei ceremonii oficiale, când bebelușul familiei Miliescu a fost întâmpinat chiar la ieșire de către primar care, pregătit cu forcepsul, a tăiat cordonul în aplauzele tuturor celor prezenți, care nici nu și-ar fi dorit să fie în altă parte în acel moment înălțător.

Aș vrea, în primul rând, să mă felicit pe mine pentru aceeastă idee extraordinară care mi-a venit așa, peste noapte. Chiar este uimitor pentru mine cum de niciun primar nu s-a gândit până acum să facă un asemenea gest! În al doilea rând, aș vrea să-mi mulțumesc personal pentru că reușesc să dau un plus de valoare comunei Agigea“, a declarat primarul, care și-a înmânat o plachetă special creată pentru a marca acest eveniment și s-a îmbrățișat singur. „Pentru că merit!“, și-a spus ștergându-și o lacrimă din colțul ochiului.

Părinții sunt foarte încântați de gestul primarului, mai ales că au fost recompensați cu câte o șepcuță, o găletușă, ulei, făină și câteva pungi cu semințe de floarea soarelui. Micuțul, al cărui nume este acum Liviu Pesedel Miliescu, habar n-are ce viitor strălucit îl așteaptă.

Surse din cadrul Primăriei Agigea ne-au transmis, mai pe șest, că primarul Cîrjaliu va organiza o serie de jocuri olimpice la Agigea, la care va participa doar el și pentru care deja și-a comandat medaliile pe care și le va acorda, bineînțeles, în cadrul unei ceremonii oficiale.

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 1.203 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.