Citește și: FOTO/VIDEO. Primar PSD, fotografiat când oferea bani președintelui unei secții de votare din Constanța

Da, este adevărat că i-am dat bani președintei, însă am oferit 150 de lei pentru cinci persoane din secția de votare, pentru masă. Și cu alte ocazii, când au fost organizate alegeri, le-am cumpărat mâncare oamenilor din secție.

De data aceasta nu am mai avut timp să merg să le cumpăr și de aceea am decis să le ofer bani. Când am ajuns la secție, mi-au spus că deja își cumpăraseră de mâncare, iar eu m-am oferit să facă un gest și să le plătesc masa respectivă“, a declarat primarul din Dumbrăveni.

Totodată, primarul ne-a declarat că la fel a procedat și la secția de votare de reședință, unde a oferit bani pentru mâncarea membrii secției de votare.

Inspectoratul de Poliție Județean a declarat că a fost deschisă o anchetă în acest caz.

Referitor la imaginile apărute în spațiul public cu privire la un eveniment produs într-o secție de votare din localitatea Furnica, vă comunicăm faptul că ne-am autosesizat și efectuăm verificări cu privire la situația de fapt.“, a transmis IPJ.

Amintim că duminică, 10 noiembrie, la secția de votare 440 din satul Furnica, comuna Dumbrăveni, primarul Stelian Clenciu a fost fotografiat după ce a scos din buzunar o sumă de bani pe care i-ar fi înmânat-o Georgetei Poșircă. Președinta secției a fi luat banii, apoi a intrat în incintă.

 

(Visited 463 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.