Umor

Primele imagini cu întoarcerea lui Radu Mazăre la Constanța

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
19 noiembrie, 2018

Radu Mazăre a mișunat prin Constanța, iar noi avem câteva imagini în exclusivitate, inedite și penibile, cu care putem dovedi asta.

Proaspăt întors din Madagascar, neoficial și pe blat, fostul primar al Constanței și-a făcut apariția prin urbe după ce parlamentarii pesedei au aprobat legea aia care dă posibilitatea oricărui infractor condamnat la închisoare să ceară în regim de urgență eliberarea sa și să oblige statul să-i plătească despăgubiri pentru fiecare zi de pușcărie.

În primă fază, Mazăre l-a vizitat pe ucenicul său, Decebal Făgădău, cel pe care l-a lăsat să aibă grijă de treburile orașului, ca și când le-ar păsa de constănțeni. Revederea celor doi a fost un moment emoționant și i-a umplut de lacrimi false pe toți pupincuriștii din jurul lor.

Făgădăul s-a lăudat cu cea mai mare realizare a sa de când i s-a dat voie să fie primar: cele trei bude ecologice, din Parcul Arheologic, pe care a cheltuit 150.000 de euro din banii publici. Mazăre a fost mândru de o asemenea risipă și a ținut neaparat să facă un „numărul doi“ într-unul dintre veceuri.

Ușurat și voios, Mazăre a inaugurat și un Lidl, despre care nu se știe de unde a mai apărut, iar după ce a mângâiat pe cap două babe, s-a dus să viziteze Cazinoul. Plin de emoție, acesta a căscat ochii pe toți pereții și l-a felicitat pe Făgădău pentru că a dus mai departe tradiția de a face absolut nimic cu clădirea.

Obișnuit cu clima și temperaturile ridicate din Madagascar, Mazăre nu a rezistat mult la Constanța, printre muritorii de rând. S-a urcat în trei avioane în același timp (da, nici noi nu știm cum a făcut asta) și a părăsit țara, însă nu înainte de a transmite un călduros: „Mă doare-n c**!

Editare foto: Constanta de Azi

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

Actualitate