Umor

Primii constănțeni s-au înscris în Armata Voluntară. Urmează 4 luni grele fără pensat sau barbershop

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
9 februarie, 2024

Lorin, Emi, Zian și Loredan sunt primii constănțeni care s-au înscris pentru stagiul militar voluntar. Deși MApN anunțase o primă în bani de 9.000 lei la finalul stagiului de 4 luni, se pare că tinerii au fost ademeniți să îmbrace uniforma militară de un anunț în care se oferă ședințe de epilare deifinitivă gratuite.

Primii voluntari recunosc că se așteaptă să urmeze cele mai grele 4 luni din viața lor, fără pensat sau barbershop, dar la finalul antrenamentului vor primi 10 ședințe gratuite de epilare totală.

Emi Bucival povestește ce l-a convins să vină în Armată:

„E un vis devenit realitate. Mereu am vrut să mă epilez pe tot corpul, dar babacii mei nu au avut bani să îmi dea că sunt scumpele ședințele. Știu că va fi un antrenament animalic, că vom trăi că animalele fără manichiură, pensat și alte elemente de styling, dar țara ne vrea epilați, fără păr pe piept, așa că am spus: De ce nu?”

Actualitate