Amplă operațiune de salvare în largul mării, după ce un pasager a căzut peste bordul bărcii Alezzi Yacht în timpul unei petreceri în care toată lumea se prefăcea că se distrează.

În timp ce sorbea dintr-o apiță plată, Sergiu Vântuleț (28 de ani) era cu ochii ațintiți în ecranul telefonului, încercând să-și facă cel de-al 283-lea selfie pentru o postare reușită pe Facebook. Unul dintre prietenii lui povestește clipele de groază ce au urmat.

„Era lângă mine și vorbeam cu el despre un bilet la pariuri… Când am întors privirea am realizat că vorbeam singur. Sergiu era în apă și dădea din mâini ca un disperat! Am strigat imediat după ajutor . Degeaba, că muzica era tare și fiecare își vedea de telefonul lui“, își amintește prietenul lui Sergiu.

La un moment dat, când totul părea pierdut pentru Sergiu, prietenul său spune că a auzit o voce strigând către el „dă-te așa!” și că a văzut doi bărbați cărând pe brațe o pițipoancă blondă, bronzată, cu sâni imenși și mult sclipici pe ei. „Ea nu mișca. Stătea așa, pur și simplu, în timp ce ei o cărau. S-au apropiat de balustradă, au aruncat-o în apă și plutea. Au strigat către Sergiu . El a agățat-o imediat și aia i-a fost salvarea. Mâine fac nunta, pentru că el a ales s-o păstreze!“, a povestit tânărul.

După incident, Sergiu spune că a primit și nota de plată, ce a inclus și serviciul de salvare, precum și pițipoanca folosită în operațiune. Tânărul spune că acum este mult mai sărac. „Aia e… Dar, na, știți cum e. Ce mai contează banul când știi că ai acasă o asemenea frumusețe! A terminat și Psihologia.“

(Visited 30.448 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.