Actualitate

Procurorul constănțean, Adina Florea, propusă pentru șefia DNA

Sursa foto: evz.ro

Ministrul Justiției, Tudorel Toader a anunțat, astăzi, 6 septembrie 2018, că propunerea sa pentru ocuparea funcție de procuror-șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA) este procurorul constănțean, Adina Florea. 

Scris de 
 pe data 
6 septembrie, 2018

UPDATE: Adina Florea a spus, joi, că este extrem de onorată că a fost aleasă de ministrul Justiţiei şi speră ca şi Secţia de Procurori să aibă încredere în ea.

Sunt onorată şi emoţionată. Trebuie să îmi revin, pentru că am avut emoţii mari, aproape că nu îmi găsesc cuvintele. Sper ca Secţia pentru Procurori să aibă încredere în alegerea făcută de domnul ministru”, a declarat Adina Florea pentru Mediafax.

În ceea ce privește planurile de viitor, procurorul a precizat că este prea devreme pentru a le detalia. „E atât de repede acum să vă spun ceva despre planuri. Înţeleg că proiectele s-au publicat, mai multe nu aş putea să vă spun acum. Sunt foarte emoţionată”, a afirmat Florea, potrivit aceleiași surse.

…………………………………………………

Adina Florea este procuror general adjunct în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța. Fiind unul dintre cei mai cunoscuți procurori din Constanța, în 2011, Adina Florea a mai deținut și funcția de prim-procuror al Parchetului de pe lângă tribunalul Constanța.

 

Actualitate