Conform ANSVSA, produsul Golden Sun Bio Organic Cereale Amaranth 500 g, comercializat de Lidl, este suspect de salmonella.

Producătorul austriac Estyria Naturprodukte GmbH a demarat procedura de rechemare preventivă de la consumator, a produsului Golden Sun Bio Organic Cereale Amaranth, 500g, comercializat şi în reţeaua de magazine Lidl România, după ce, în cadrul verificărilor interne, într-o probă a fost depistată salmonella”, precizează ANSVSA.

Distribuitorul a inițiat retragerea cerealelor de pe piață și a informat consumatorii care le-au achiziționat deja să nu le consume.

Pentru a evita un potenţial risc pentru sănătatea publică, întrucât nu poate fi exclusă o posibilă contaminare, distribuitorul a iniţiat retragerea produsului de la vânzare şi a anunţat clienţii să ţină cont de această rechemare şi pe cei care l-au achiziţionat – să nu îl consume, atenţionează ANSVSA.

Potrivit ANSVSA, produsul Golden Sun Bio Organic Amaranth, 500 g poate fi returnat de către consumatori la orice magazin Lidl, contravaloarea lui fiind restituită fără a fi solicitat bonul fiscal.

Această retragere vizează exclusiv produsul Golden Sun Bio Organic Cereale Amaranth, 500g al producătorului Estyria Naturprodukte GmbH. Alte produse vândute de către Lidl Romania, inclusiv alte produse ale producătorului Estyria Naturprodukte GmbH, nu sunt afectate de această retragere, se arată în comunicatul ANSVSA.

 

(Visited 568 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.