Administraţie

Protest al consilierilor locali PNL de la Cumpăna. Acuzații grave aduse primăriței Mariana Gâju

Consilierii locali PNL din Cumpana au protestat în ședința de joi, 28 mai, împotriva primarului comunei Cumpana, Mariana Gâju și a colegilor din PSD. Cei patru consilieri acuză Primăria de lipsă de transparență, întocmirea selectivă a proceselor verbale din ședințele de consiliu sau lipsa de pe ordinea de zi a unor proiecte inițiate de ei.

Scris de 
 pe data 
29 mai, 2020

Consilierii liberali spun că întreaga conducere a Primăriei Cumpăna, în frunte cu edilul Mariana Gâju împiedică cu bună știință activitatea și contribuția lor în cadrul Consiliului Local al comunei.

În semn de protest, consilierii PNL au decis ca în fiecare de ședință să poarte pe braț o banderolă albă și au trimis o adresă către Prefectura Județului Constanța în care au semnalat o serie de probleme.

„Ne-am adresat prefectului județului Constanța, domnul George Niculescu, prin adresa numarul: 25423-8781 din 18.05.2020, pentru a analiza activitatea conducerii Primariei Cumpana legata de:

Adresele cu inițiative de proiect pentru Consiliul Local Cumpăna, depuse de consilieri locali PNL, care nu sunt trecute pe ordinea de zi și discutate în cadrul Consiliului Local Cumpăna;

Adresele prin care se cer informații referitoare la activitatea Primăriei Cumpana și care nu primesc răspuns sau sunt necesare reveniri la aceste adrese, pentru a primi un răspuns;

Nu se trec în Procesul Verbal al ședinței de Consiliu Local toate interpelările, propunerile și observațiile venite din partea consilierilor locali PNL.“, a transmis președintele Organizației Locale PNL Cumpăna, George Tufă.

Grupul de consilieri liberali susține că va continua serie de proteste până când vor fi luate măsurile legale ce se impun cu privire la practicile de care este acuzată primărița Mariana Gâju și consilerii PSD.

 

Actualitate