Actualitate

Protest de amploare anunțat de 1 Decembrie. Se va striga: „La mulţi ani, România!“ şi „Demisia!“

Un nou protest masiv este anunţat pentru data de 1 Decembrie. Comunitățile civice #Corupția Ucide și #Rezistența vor desfășura un miting antiguvernamental în Piața Victoriei din Capitală.

Scris de 
 pe data 
21 noiembrie, 2018

Protestatarii reclamă ultimele evenimente, considerate anti-justiţie, care pot aduce României grave sancţiuni din partea Uniunii Europene.

De 1 Decembrie, noi credem că există un singur mod în care putem sărbători şi onora România şi Centenarul ei: ajutând-o să rămână acolo unde îşi dorea să fie şi acum 100 de ani: în Europa.
Valorile celor care au făcut Unirea de la 1918 sunt aceleaşi pe care le preţuim şi azi: domnia legii, democraţia, solidaritatea şi libertatea.

Pentru ca România de azi să rămână acolo unde îi este locul, adică în Uniunea Europeană, este, însă, nevoie să scape de grupul infracţional care a ajuns la conducerea ei şi vrea să o scoată în decorul Europei.

De 1 Decembrie, venim în Piaţa Victoriei să strigăm două lucruri: La mulţi ani, România! şi Demisia! Această ţară merită mai mult decât un Guvern incompetent şi toxic, a cărui unică misiune este să îl scape pe Liviu Dragnea de puşcărie”, notează cumunitatea civică #Corupţia Ucide pe pagina sa de Facebook.

 

Actualitate