Umor

Protestatarii cu tiruri au vrut să intre în Constanța, dar când au văzut coloanele de mașini de pe Aurel Vlaicu s-au răzgândit. „Rămânem dracu blocați acolo”

foto captură euronews.ro

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

Scris de 
 pe data 
15 ianuarie, 2024

O coloană de sute de tiruri și utilaje agricole a vrut să intre în această seară în Constanța pentru a bloca orașul în semn de protest pentru politica Guvernului. Doar că protestarii au făcut imediat cale întoarsă când au văzut că orașul e deja blocat și fără contribuția lor.

„Ce dracu să mai blocăm la Constanța… Când am văzut ce coloane de mașini erau pe b-dul Aurel Vlaicu am rămas șocați. Le-am zis la băieți că dacă intrăm aici până la primăvară nu mai ieșim. Am înțeles că este primarul unul Chițac foarte priceput în fluidizare”, a declarat râzând Mihai Namcantar, șofer de tir.

Coloana de tiruri a făcut cale întoarsă de pe varianta ocolitoare a Constanței și s-a îndreptat spre alte orașe unde impactul blocării traficului chiar reprezintă ceva pentru autorități.

Actualitate