După ce Viorica Dăncilă a declarat că „scopul Partidului Social Democrat este să câștige alegerile prezidențiale, locale și parlamentare de anul trecut(video mai jos, e pe bune!), pesediștii constănțeni s-au mobilizat imediat.

Conduși de Felix Stroe, social-democrații constănțeni au convocat o conferință de presă în cadrul căreia, după 30 de minute în care au fost exersate tehnici de aplauze și urale cu patos din diafragmă, au anunțat că au priceput mesajul Vioricăi Dăncilă și că își vor concentra energia pentru câștigarea alegerilor de anul trecut.

În momentul de față este important să câștigăm alegeri! Doamna președinte Viorica Dăncilă are dreptate și dă dovadă de o înțelepciune nemărginită, așa cum o face de fiecare dată.

Nu mai contează dacă acestea sunt de anul ăsta, de anul trecut sau din 1900-toamnă. Este și logic: dacă reușim să câștigăm alegerile de anul trecut, cele de anul acesta nu vor mai fi o problemă“, a declarat Felix Stroe.

La final, conform obiceiului, primărița din Cumpăna, Mariana Gâju s-a ridicat și a recitat o frumoasă poezeie:

Iubindu-și lucid și din inimă țara
Oșteanul din EA n-are tihnă deloc
Și pieptul și-l pune viteaz la fruntării
Și pace EA vrea, și belsug, și noroc!
Închin, dar, un cântec de slavă în cinstea acestui tezaur de minte și har
Dăncilă, care, luptând ne-a redat demnitatea
De neam de eroi și popor legendar!

Calmează-te! Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare. Când îi e lumea mai dragă, reporterul nostru special, Mitică Pușcălargă este trimis pe teren. Click AICI pentru mai multe articole scrise de pe tastatura lui obosită.

 

(Visited 397 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.