După realizarea auditului, PSD va decide ce măsuri ia în privința acestora datorii, unele fiind recente, din campania electorală, însă unele acumulate în timp, au precizat aceleași surse.

La ședința Comitetului Executiv al PSD de miercuri a venit și Viorica Dăncilă, pentru a cărei campanie au fost făcute o parte din aceste cheltuieli.

Anterior, surse politice au relatat pentru G4Media.ro că, în ședința de săptămâna trecută, Radu Moldovan și Olguța Vasilescu au susținut că s-au cheltuit prea mulți bani cu “oameni care nu au făcut altceva decât să încurce lucrurile”, făcând referire la consultanții de imagine care au avut contracte pentru campania electorală.

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, la finalul ședinței Comitetului Executiv, că „PSD își va onora toate datoriile”.

Întrebat dacă este vorba despre o sumă de 15 milioane de euro, Ciolacu a replicat că nu a stat să facă socoteli, calcule din lei în euro. „Nu știu această sumă, nu o am scrisă pe o hârtie”, a adăugat Ciolacu.

PSD și-a asumat candidatul, deci și-a asumat și cheltuilelile. Nu sunt cheltuieli care depășesc imaginația”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Articolul complet, pe G4Media.ro

 

(Visited 123 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.