Deși toți vecinii săi îl știu ca fiind pârțarul blocului, pesedistul Costin Răsăuțeanu, cel care vreme de patru ani a fost șef-adjuct de scară al administratorul Decebal Făgădău, continuă să flatuleze și să dea vina pe alții.

După ce a tras o răpăială cu un puternic miros de ipocrizie, pesedistul Răsăuțeanu a început să strige în lift: „Blocul arată groaznic, blocul nostru este paralizat, blocul nostru este guvernat de grupuri de interese care parazitează scara! PNL, USR – ăștia se c*** pe ei!“.

„Cât au fost șefi în blocul ăsta, n-au făcut nimic și acum, chipurile, se agită că, vezi Doamne, e plin de șobolani, că mizerie, că una, că alta… Plus că Răsăuțeanu cum prinde ocazia, cum se bese în lift, dom’le, ăsta e adevăru’“, spune, cu indignare, unul dintre vecinii pesedistului.

Vecinii lui Răsăuțeanu spun că vor face o ședință pentru a îi interzice lui Răsăuțeanu accesul în lift. De asemenea, oamenii vor să obțină și dreptul legitim de a îi da un șut în c** de fiecare dată când mai deschide gura.

(Visited 454 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.