Președintele Rusiei, Vladimir Putin a anunțat că vaccinul său împotriva COVID-19 este gata și că a fost testat cu rigurozitate pe toți adversarii săi politici și pe jurnaliști.

Toate cele trei etape de testare clinică au fost completate datorită unui număr mare de oligarhi condamnați în procese făcute de ochii lumii, activiști LGBT arestați la domiciliu, jurnaliști și politicieni neloiali regimului.

„Protestatarii anti-corupție și-au donat cu generozitate ficații pentru cercetare“, a explicat Putin. „Oamenii noștri de știință au folosit cercetări precedente ce au fost folosite împotriva demonstranților anti-război pentru a dezvolta un vaccin Ebola, deci suntem cam pe acolo!“.

Potrivit unui raport al guvernului rus, persoanele testate sunt fericite și sănătoase deși unele efecte secundare s-au manifestat prin salturi în gol de pe clădiri cu șapte sau mai multe etaje.

Liderul rus a precizat că țara sa este dispusă să împartă noul vaccin cu întreaga lume, mai ales cu Statele Unite atâta vreme cât Donald Trump va fi reales.

 

(Visited 940 times, 1 visits today)

Dacă v-a plăcut acest articol, cu un LIKE vă puteți alătura comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.