Umor

Putin, despre excluderea Rusiei de la Paralimpice. „Păcat, după război vom avea mulți sportivi“

Textul acestui articol nu este o știre reală, este încadrat la rubrica de satiră și umor a publicației noastre, reprezintă un pamflet și trebuie tratat ca atare.

 pe data 
14 martie, 2022

Lumea sportului a exclus Rusia din orice competiție internațională. Mai mult de atât, numele țării conduse de Putin dispare chiar și din numele cocktail-urilor. Singura competiție din care nimeni nu a putut să o excludă sunt conflictele internaționale, de unde se pare că Rusia nu poate fi descalificată.

Conform analiștilor, calculul rece al autocratului de la Kremlin prevedea participarea triumfală a Federației Ruse la Jocurile Paralimpice:

„Țara noastră, grație acestui război sângeros din Ucraina, ar fi putut fi foarte competitivă încă de la actuala ediție de la Beijing. Am fi avut o echipă mare de atleți paralimpici pregătiți să participe, oameni abia lipsiți de membre care și-ar fi putut găsi mântuirea în sport, păcat.“

Iată că mulți înțeleg greșit acțiunile lui Putin, fără a-i percepe bunele intenții, dovadă că pentru supraviețuitorii cu mutilări grave avea planuri mari. Acum se pare că planurile lui, cel puțin pe acest aspect, au dispărut. Toată Europa este în suspans și există cineva care speră ca președintele rus să aibă o soluție pentru a rezolva problema locului de parcare, o adevărată ciumă a acestei epoci: „Europa ar putea deveni una dintre cele mai mari parcări din Europa“, spun surse autorizate într-o notă transmisă, așa aiurea, de la Kremlin.

Pentru mai multe articole din categoria UMOR, click AICI

.

Actualitate