Constanța

RADET dă drumul la căldură începând de mâine, doar pentru constănțenii cu facturile la zi. Restanțierii vor face frigul

sursa foto: www.cugetliber.ro

RADET Constanța informează consumatorii că, având în vedere prognoza meteo care anunță scăderea temperaturilor exterioare nocturne, începând de marți, 23.10.2018, va demara furnizarea energiei termice sub formă de încălzire.

Scris de 
 pe data 
22 octombrie, 2018

„Rugăm consumatorii racordați la sistemul centralizat de alimentare cu energie termică ce încă au lucrări nefinalizate pe instalațiile interioare și nu doresc momentan să beneficieze de serviciul de încălzire, să anunțe acest lucru la Dispeceratul RADET (telefon 0341.461000 sau 0241.616792 ) sau pe adresa de email office@radet-constanta.ro”, informează RADET Constanța.

RADET Constanța va proceda la limitarea furnizării energiei termice către consumatorii care înregistrează restanțe la plata facturilor și totodată mulțumește consumatorilor care au înțeles să-și achite în termen obligațiile de plată.

Primăria Municipiului Constanța reamintește faptul că prețul pentru apă caldă și căldură, în perioada 1 octombrie 2018 – 30 aprilie 2019, este 225 de lei pentru gigacalorie, cu 10% mai puțin față de anii trecuți.

 

Actualitate